Predstavnici udruženja “Inženjeri zaštite životne sredine” i “Ritam zdravlja”, kao organizatori Water Fest-a koji je održan od 22. do 26. juna u Novom Sadu, juče su uručili dve palete Gala vode Kliničkom centru Vojvodine, Klinici za infektivne bolesti i Klinici za ginekologiju i akušerstvo.

“Water Fest” je imao za cilj da kroz različite aktivnosti skrene pažnju na neophodnost zaštite i očuvanja vode i vodnih resursa, kao i da podigne nivo pozitivne energije i motiviše mlade za rešavanje nagomilanih problema u životnoj sredini, navodi se u saopštenju.

Tokom pet dana festivala svi zaintereosvani mogli su da degustiraju različite vrste napitaka, učestvuju u edukativnim radionicama i sportskim aktivnostima u Katoličkoj porti i uživaju u muzičkom programu u Letnjem bioskopu Kulturnog centra Novog Sada.

U želji da oda priznanje i zahvalnost na nesebičnom i humanom radu zaposlenima u Kliničkom centru Vojvodine i njihovim korisnicima barem malo olakša vrele dane, tim Water Fest -a donirao je juče dve palete vode Klinici za infektivne bolesti i Klinici za ginekologiju i akušerstvo.

Suorganizatori ovogodišnjeg festivala bili su Kulturni centar Novog Sada, udruženje “Odrasti zdravo”, Neon City i 4P Team , pokrovitelj Grad Novi Sad, a generalni sponzor bila je Gala voda.

IZVOR: Radio televizija Vojvodine